Cine suntem

Numele "VitalAire" este un brand international pentru activitatile Home Care din cadrul Grupului Air Liquide.
Air Liquide este liderul mondial in domeniul gazelor pentru industrie, sanatate si mediu si este prezent in peste 80 de tari, avand 46.200 de angajati care au generat un venit global in anul 2011 de 14.457 milioane de euro, din care 16% reprezinta cota de productivitate din domeniul sanatatii.

AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA a fost infiintata in anul 2005 reprezentand VitalAire GmbH Germania. In foarte scurt timp compania a ajuns sa infiinteze puncte de lucru in majoritatea oraselor importante de pe teritoriul Romaniei, iar cu ajutorul reprezentantilor zonali acopera in prezent fiecare judet din Romania, promovand serviciile noastre de inalta clasa, avand un scop unic, si anume acela de a oferi programe personalizate si profesionale pentru imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi a pacientilor nostri.

In prezent AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA detine un portofoliu de peste 9.500 de pacienti multumiti datorita celor 5 cuvinte care ne caracterizeaza:
Respect - fata de parteneri, pacienti, colaboratori;
Integritate - ne comportam cu onestitate si cautam sa atingem standarde profesionale si etice inalte;
Incredere - suntem cetateni de incredere ai comunitatii pe care o servim ca furnizori;
Responsabilitate - construim relatii credibile si responsabile pe termen lung cu medicii astfel incat sa raspundem cerintelor si nevoilor pacientilor;
Excelenta - urmarim in mod constant performanta si calitatea prin educatie si dezvoltare profesionala permanenta, inovatie, lucru in echipa.

Viziune

Activitatea noastra se situeaza la baza celor mai importante provocari mondiale. Pentru a face fata acestor provocari, AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA dezvolta tehnologii noi si solutii durabile, optimizand folosirea aerului si a resurselor naturale ale planetei, favorizand progresul si conservand viata.

Misiune

Misiunea AIR LIQUIDE VITALAIRE ROMANIA consta in anticiparea provocarilor cu care se confrunta pietele noastre actuale si viitoare din toata lumea si ofera unui progres durabil clientilor, angajatilor si actionarilor nostri, datorita inovatiei, priceperii si performantei obtinute de-a lungul timpului.