www.airsep.com

AIRSEP

AirSep Corporation este un producator de renume mondial de generatoare de oxigen PSA, atat pentru aplicatii medicale cat si industriale. Concentratoarele noastre de oxigen precum si alte produse unice, cum ar fi dispozitivele de oxigen, mastile nazale, etc. sunt utilizate pentru aplicatii terapeutice din casa, spital, si in clinicile din intreaga lume.

www.airsep.com
www.devilbisshealthcare.com

DeVILBISS

DeVilbiss Healthcare este un lider mondial in proiectarea, fabricarea si comercializarea de produse medicale pentru aparatul respirator care se adreseaza ata nevoilor pacientilor din spitale cat si la domiciliu. Liniile principale de produse includ terapie prin somn, aparate stationare si portabile de oxigen suplimentar, dispozitive de ingrijire la domiciliu, precum si instrumente ORL profesionale.

www.devilbis.com
www.weinmann.com

WEINMANN

Weinmann Medical Technology dezvolta si produce aparatura de inalta calitate pentru diagnosticarea si tratarea aparatului respirator. Solutiile inovatoare, cost-eficienta, personalizate si de o calitate ireprosabila sunt rezultatul celor 130 de ani de experienta acumulata in acest domeniu. In momentul actual sunt prezenti in 55 de tari din intreaga lume, atat prin filialele deschise cat si prin reprezentanti.

www.weinmann.com