Oferim un serviciu de golire a spitalelor care oferă oxigen pentru pacienții Dumneavoastră care efectuează trecerea la domiciliu.

Serviciile noastre de oxigen la domiciliu se desfășoară în confortul casei pacientului configurate de către reprezentantii nostri calificati.

Incurajăm atat membrii familiei cat și pe apropiatii lor să se implice în inițierea și educația pacientului în ceea ce privește utilizarea în condiții de siguranță și adecvată a concentratorului de oxigen.

Echipele noastre de servicii pentru clienti sunt doar la un apel telefonic distanta.

Air Liquide VitalAire Romania furnizează manuale de utilizare pentru toate echipamentele medicale pe care le furnizează, si raspunde celor mai frecvente întrebări legate despre pacient si dispozitiv. În plus, pacienții  primesc sfaturi utile pentru gestionarea terapiei cu oxigen.

Decontarea utilizarii concentratorului de oxigen de catre Casa de Asigurari de Sanatate. Prin obtinerea deciziei de decontare de la CAS, pacientul primeste concentratorul de oxigen stationar GRATUIT.

Indiferent de finanțare, compania Air Liquide VitalAire Romania poate oferi o gamă largă de produse de terapie cu oxigen, inclusiv soluții portabile si discrete de terapie cu oxigen, care pot imbunatati stilul de viață al pacienților și calitatea vieții.