A19A4259

Terapia cu oxigen la domiciliu, pentru confortul dumneavoastra

Echipa de profesionisti Air Liquide VitalAire Romania, va veni gratuit la dvs acasa pentru a va pentru a oferi tot sprijinul de care aveti nevoie pentru terapia cu oxigen la domiciliu, inclusiv pentru a va instrui cum sa utilizati in siguranta echipamentul.

Livrare gratuita la domiciliul dumneavoastra

Oriunde ati fi in Romania, va livram gratuit la domiciliu concentratorul de oxigen si va oferim solutii personalizate optime pentru nevoile dvs de terapie cu oxigen.

Instalare si consiliere in utilizarea dispozitivului medical

Va instalam dispozitivul medical in conditii de siguranta si vi-l reglam sa lucreze la capacitate optima, conform recomandarii medicale de la medicul dvs. Atat dvs ca pacient, cat si cei din familie, veti primi toate detaliile necesare utilizarii dispozitivului in conditii de siguranta si in confortul casei dumneavoastra. Ca experti in dispozitivele medicale recomandate in terapia cu oxigen, solutiile oferite de Air Liquide VitalAire sunt simplu de folosit, astfel incat sa puteti respira mai usor si sa va imbunatatiti viata de zi cu zi.

Servicii de intretinere

Va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Air Liquide VitalAire pentru a va mentine echipamentul in conditii de siguranta, atat operational cat si functional. Va inlocuim gratuit dispozitivul – in caz de defectiune sau revizie tehnica a dispozitivului medical pe care-l aveti deja in chirie. Facem toate acestea pentru ca dvs sa beneficiati intotdeauna de un dispozitiv medical sigur si de cea mai buna calitate.

Metode facile si diversificate de achizitie si plata a dispozitivelor medicale

Alegeti in cunostinta de cauza cea mai potrivita varianta pentru dvs:

Inchiriati GRATUIT prin decontare de la C.A.S. – Va consiliem cum sa obtineti Decizia de decontare pentru “APARAT PENTRU ADMINISTRARE CONTINUA CU OXIGEN” de la Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti.

Sau

Inchiriati in regim privat – cu plata lunara la PayPoint / PayZone – cu codul de bare de pe factura sau plata prin transfer bancar in contul: RO02 BRDE 445S V029 2951 4450 – BRD AVIATIEI

Am nevoie de oxigen

p1

Incepeti terapia cu oxigen

Copy of healthcare-aging-banner-mobile

Produse

freestyle-5-portable-concentrator

Calatoriti cu oxigen

healthcare-travelling-oxygen-banner

Informatii pentru siguranta

healthcare-service-banner