Terapia cu oxigen la domiciliu, pentru confortul dumneavoastra

Echipa de profesionisti Air Liquide VitalAire Romania, va veni gratuit la dvs acasa pentru a va pentru a oferi tot sprijinul de care aveti nevoie pentru terapia cu oxigen la domiciliu, inclusiv pentru a va instrui cum sa utilizati in siguranta echipamentul.

Testare gratuita in prima luna – oxigenoterapie

Pacientilor care inchiriaza concentrator de oxigen prin Casa de Asigurari de Sanatate, le dam sansa sa-l testeze la domiciliu gratuit in prima luna de terapie.

Avem contracte cu toate C.A.S. din România

Oferim decontare pentru inchirierea dispozitivelor medicale pentru oxigenoterapie – valabil pentru pacienții care indeplinesc condițiile Normelor C.N.A.S.
Consiliem pacientii pentru ca sa înteleaga in mod corect procedurile necesare obtinerii Deciziilor de la CAS.

Livrare gratuita la domiciliul dumneavoastra 

Oriunde ati fi in Romania, va livram gratuit la domiciliu concentratorul de oxigen si va oferim solutii personalizate optime pentru nevoile dvs de terapie cu oxigen.

Instalare si consiliere in utilizarea dispozitivului medical

Va instalam dispozitivul medical in conditii de siguranta si vi-l reglam sa lucreze la capacitate optima, conform recomandarii medicale de la medicul dvs.

Atat dvs ca pacient, cat si cei din familie, veti primi toate detaliile necesare utilizarii dispozitivului in conditii de siguranta si in confortul casei dumneavoastra.

Ca experti in dispozitivele medicale recomandate in terapia cu oxigen, solutiile oferite de Air Liquide VitalAire sunt simplu de folosit, astfel incat sa puteti respira mai usor si sa va imbunatatiti viata de zi cu zi.

Servicii de intretinere pentru dispozitivele oferite

Va puteti baza pe experienta si profesionalismul echipei Air Liquide VitalAire pentru a va mentine echipamentul in conditii de siguranta, atat operational cat si functional. Departamentul nostru tehnic și de igienizare este la cele mai înalte standarde de calitate – rapid și eficient pentru toți clienții noștri.

Va inlocuim gratuit dispozitivul – in caz de defectiune sau revizie tehnica a dispozitivului medical pe care-l aveti deja in chirie.

Facem toate acestea pentru ca dvs sa beneficiati intotdeauna de un dispozitiv medical sigur si de cea mai buna calitate.

Metode facile si diversificate de achizitie si plata a dispozitivelor medicale

Alegeti in cunostinta de cauza cea mai potrivita varianta pentru dvs pentru echipamentele pentru oxigenoterapie:

Inchiriati GRATUIT prin decontare de la C.A.S. – Va consiliem cum sa obtineti Decizia de decontare pentru “APARAT PENTRU ADMINISTRARE CONTINUA CU OXIGEN” de la Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti.

Sau

Inchiriati in regim privat – cu plata lunara la PayPoint / PayZone – cu codul de bare de pe factura sau plata prin transfer bancar in contul: RO02 BRDE 445S V029 2951 4450 – BRD AVIATIEI

ANEXA 38
CONDIŢIILE ACORDĂRII PACHETULUI DE BAZĂ PENTRU DISPOZITIVE MEDICALE DESTINATE RECUPERĂRII UNOR DEFICIENŢE ORGANICE SAU FUNCŢIONALE ÎN AMBULATORIU – pentru echipamente pentru oxigenoterapie

Aparatele de administrare continuă cu oxigen se acordă numai prin închiriere pentru următoarele afecţiuni:
Oxigenoterapie de lungă durată – durata administrării cotidiene este >/= 15 ore/zi
Indicaţii:
a. pacienţi cu insuficienţă respiratorie cronică, cu hipoxie severă/gravă în repaos pentru:
a.1 BPOC – definit prin spirometrie cu VEMS /CVF mai mică de 70% – cu una din condiţiile:

– PaO2 < 55 mmHG (sau Sat O2 </= 88%), măsurată la distanţă de un
episod acut
– PaO2 55 – 59 mmHG (sau SatO2 < 90%) măsurată la distanţă de un
episod acut şi unul din semnele clinice de cord pulmonar cronic, semne clinice de hipertensiune pulmonară, poliglobulie (Ht > 55%)
Durata prescripţiei este de maximum 90/91/92 de zile, în funcţie de starea clinică şi evoluţia afecţiunii pentru persoanele care nu sunt încadrate în grad de handicap și de maximum 12 luni pentru persoanele care sunt încadrate în grad de handicap accentuat sau grav.
Medici curanţi care fac recomandarea pentru echipamente pentru oxigenoterapie:
medici pneumologi care sunt în contract cu casele de asigurări de sănătate pentru furnizarea de servicii medicale

a.2 alte afecţiuni cu insuficienţă respiratorie cronică obstructivă sau restrictivă, cu una din condiţiile:
– pentru sindromul obstructiv PaO2 < 60 mmHG (sau sat O2 < 90%)
– pentru sindromul restrictiv, capacitatea pulmonară totală </= 60% din valoarea prezisă sau factorul de transfer gazos prin membrana alveolo-capilară (Dlco<40% din valoarea prezisă şi PaO2< 60 mmHG (sau sat O2 < 90%) în repaus sau la efort.
Durata prescripţiei este de maximum 90/91/92 de zile în funcţie de starea clinică şi evoluţia afecţiunii.
Medici curanţi care fac recomandarea pentru echipamente pentru oxigenoterapie:
medici pneumologi, cardiologi, oncologi şi pediatri, care sunt în contract cu casele de asigurări de sănătate pentru furnizarea de servicii medicale.