Veniți la VitalAire Brașov!

Veniți la VitalAire Brașov!

Unde suntem în Brașov

Sediul VitalAire Brașov se afla într-o locație care favorizează foarte mult accesul și vă ajută să economisiți timpul Dvs.
Foarte bine poziționat în oraș, la adresa din Brașov, Str. Toamnei Nr. 16, la 400 metri de Spitalul Județean Astra și la 600 de Spitalul Județean de Urgență Brașov.

De ce VitalAire?

Avem prezență națională, o echipă incredibilă și încredere câștigată în viața de zi cu zi a echipei medicale și a pacienților.

VitalAire România face parte din grupul Air Liquide Healthcare care operează în peste 80 de țări, de aceea este o referință în soluțiile găsite pentru pacienții din întreaga lume privind adaptarea la:

Avem o echipă specializată, adaptată celor mai noi tehnologii, ceea ce reflectă angajamentul nostru de a oferi cea mai bună terapie respiratorie pentru apneea de somn, ventilația noninvazivă și oxigenoterapie. Dorim să oferim siguranță și confort total pacienților și îi susținem cu informații și răspunsuri utile pentru eficacitatea tratamentului.

Echipa noastră de consultanți în terapie respiratorie evaluează fiecare caz individual. Vă oferim întotdeauna servicii cu adevărat personalizate, răspunzând nevoilor fiecărui pacient într-un mod exclusiv și umanizat.

Pentru toate aceste terapii oferim o gamă completă de dispozitive medicale de la parteneri de renume mondial: Philips, ResMed, Löwenstein Medical Technology, Invacare, Drive DeVilbiss, CAIRE Medical, Inogen, MIR – Medical International Research, Salter Labs.

Vizitați-ne și aflați mai multe! Programare prin telefon la colegul nostru din Brașov, Sergiu Dămoc: 0751 514 218 sau 0374 690 000 sau prin e-mail la sergiu.damoc@vitalaire.ro