Contact

Contact

Contact VitalAire
Programul departamentului Call Center începând de luni, 01.02.2021:

Luni - Vineri, orele 08:15-16:30

Contactează-ne

Tel: 0757 202 040
Tel: 0374 690 000
Fax: 0374.690.030
Email: info@vitalaire.ro
Gasiti aici Reprezentantii Air Liquide VitalAire Romania

Sediul social

Str. Fecioarei, nr. 7, sector 2, Bucuresti, Romania Cod postal: 020103

RO18179732 J40/2244/2018
Capital social: 5.010.800 lei

  • Datele care urmează a fi transmise sunt furnizate în scopul stabilirii unor contacte ulterioare. Transmiterea are loc prin e-mail, poștă sau telefon. Dacă doriți ca datele să fie șterse la o dată ulterioară, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment prin email către info@vitalaire.ro. Mai multe informații cu privire la protecția datelor pot fi consultate accesând următorul link Politica de confidentialitate.

Stimate client,

Pentru a evita fraudarea de tip phishing, va rugam sa nu dati curs unor email-uri ce apar ca venind din partea VitalAire România in care vi se cere sa accesati un link unde trebuie completate date confidentiale (informatii logare, user, parola, etc). De asemenea, va rugam sa accesati VitalAire România folosind numai site-ul https://vitalaire.ro/

Va multumim pentru intelegere!
Echipa VitalAire România

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă