Echipa Air Liquide VitalAire România

Echipa Air Liquide VitalAire România

Echipa Air Liquide VitalAire Romania
Programul departamentului de Call Center începând de luni, 01.02.2021:

Luni - Vineri, orele 08:15-16:30

Echipa Air Liquide VitalAire România –
Angajați pentru o performanță durabilă

Echipa Air Liquide VitalAire România este formată din:
  • O echipă de reprezentanți prezenți în toate județele țării – pentru a fi rapid și simplu de comunicat cu noi, fie că sunteți pacient sau profesionist în domeniul sănătății.
  • Un departament de relații cu clienții destinat menținerii contactului cu dumneavoastră și oferirii de soluții și răspunsuri la situațiile cu care vă confruntați din punct de vedere al utilizării produselor sau procesului de decontare sau achiziționare a acestora.
  • O echipă de management formată din profesioniști cu o viziune globală pentru succes și empatie pentru oameni.
  • O echipă de back-office spontană, proactivă, energică, care găsește soluții rapide la problemele neprevăzute.
  • Un departament tehnic și de igienizare la cele mai înalte standarde de calitate – rapid și eficient pentru toți clienții noștri.
Reprezentanți Air Liquide VitalAire România

Serviciul Clienti
Str. Fecioarei, nr. 7,
Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod postal: 020103
Tel: 0757.20.20.40
Tel: 0374.690.000
Fax: 0374.690.030
Email: info@vitalaire.ro
Program: Luni-Vineri: 8.00-16.30

Materiale informative

În cazul în care doriți mai multe informatii cu privire la anumite produse si servicii, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: marketing@vitalaire.ro

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Oportunități de angajare

Dacă iți dorești să lucrezi într-o echipă dinamică și performantă, și știi că ești corect, optimist, determinat și consecvent, vino să faci parte din Air Liquide VitalAire România.
Scopul nostru este să avem un mediu de lucru divers și deschis, care să ne permită evoluție și în același timp adaptare optimă la schimbările din jurul nostru.

Pe scurt, 3 MOTIVE pentru a alege VitalAire România:

► 1. Expertiză în domeniul serviciilor și dispozitivelor medicale pentru îngrijirea pacienților cu afecțiuni respiratorii

VitalAire România face parte din Grupul Air Liquide, care este prezent în 73 de țări cu aproximativ 67.100 de angajați și deservește peste 3,9 milioane de clienți și pacienți. Air Liquide este o companie multinațională franceză, fondată în 1902, care furnizează gaze industriale și servicii diferitelor industrii, inclusiv producătorilor de produse medicale, chimice și electronice. Air Liquide este considerat un lider mondial în gaze, tehnologii și servicii pentru industrie și sănătate.

► 2. Programe de dezvoltare continuă pentru a deveni buni profesioniști

Echipa VitalAire România vede pacienții mai întâi ca oameni și apoi ca pacienți și din acest motiv ei sunt cei care trebuie să se afle centrul tuturor activităților pentru cea mai bună îngrijire.

► 3. Inventarea unui viitor durabil

Prin pasiunea și diversitatea oamenilor săi, Air Liquide valorifică tranziția la energie și mediu, schimbările în domeniul sănătății și digitizarea și oferă o valoare mai mare tuturor părților interesate.

Ce ne dorim:

Alăturați-vă nouă pentru o experiență stimulativă: veți găsi o lume de oportunități de învățare și dezvoltare în care inventivitatea este în centrul a ceea ce facem, într-un mediu deschis, colaborativ și respectuos.

Descoperă care ar putea fi călătoria ta profesională la VitalAire România: trimite-ne CV-ul tău la info@vitalaire.ro specificând în “Subiect” postul pe care ți-l dorești.

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă