A friendly secretary/telephone operator in an office environment.

Echipa Air Liquide VitalAire România – Angajati pentru o performanta durabila

Echipa Air Liquide VitalAire Romania este astazi formata din:

Peste 30 de reprezentanti de vanzari prezenti in toate judetele tarii
Un Departament de Relatii cu Clientii destinat mentinerii contactului cu dumneavoastra si oferirii de raspunsuri la situatiile cu care va confruntati din punct de vedere al utilizarii produselor sau procesului de decontare sau achizitionare a acestora
O echipa de management formata din experti pe piata locala si internationala, cu o viziune globala pentru succes la nivel national
O echipa de back-office spontana, proactiva, energica, care gaseste solutii creative la problemele neprevazute.

Reprezentanti Air Liquide VitalAire Romania

Serviciul Clienti

Str. Fecioarei, nr. 7,
Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod postal: 020103
Tel: 0757.20.20.40
Tel: 0374.690.000
Fax: 0374.690.030
Email: info@vitalaire.ro
Program: Luni-Vineri: 9.00-17.00

Materiale informative

In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la anumite produse si servicii, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: marketing@vitalaire.ro

Va multumim pentru increderea acordata!

Oportunitati

Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara si dinamica si stii ca esti onest, loial, optimist, proactiv, cu putere si dorinta de munca, vino acum sa faci parte din Air Liquide VitalAire Romania.
Scopul nostru este sa mentinem un mediu de lucru divers si deschis, care este de natura sa ne permita adaptarea optima la schimbarile rapide din Romania.

Ce ne dorim:

Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.
Daca vrei sa lucrezi intr-o atmosfera de lucru dinamica si eficienta in care sa te simti confortabil, Air Liquide VitalAire Romania asteapta cu deosebit interes sa ne contactezi.

Descrierea companiei – pe scurt

Cine suntem:
Fondata in anul 1902 la Paris, Air Liquide este o companie multinationala lider mondial in domeniul sanatatii, gazelor pentru industrie si mediu, prezenta in 80 de tari, cu peste 68.000 de angajati.
Air Liquide VitalAire Romania a fost infiintata in anul 2005 ca reprezentanta a VitalAire Germania, in prezent numarand peste douzeci de filiale zonale.
VitalAire ingrijeste mai mult de 3.000.000 de clienti si pacienti, si este prezent in mai mult de 6.000 de spitale in toata lumea.
Oferim clientilor nostri, la domiciliu produse medicale si servicii de inalta calitate care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor
Integritatea si transparenta sunt pietrele de temelie ale comportamentului nostru, actiunilor noastre si a serviciilor noastre.

Ce ne dorim:
Daca decizi ca vrei sa faci parte din echipa noastra, trebuie sa stii ca ne dorim de la tine sa promovezi serviciile medicale de calitate, sa te implici activ in mentinerea si dezvoltarea unor relatii profesionale si etice cu medicii, sa identifici permanent modalitati noi de actiune.
Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.
Daca te regasesti in profilul angajatului Air Liquide VitalAire Romania, asteptam cu deosebit interes CV-ul tau.

Trimite-ne CV-ul tau la info@vitalaire.ro specificand in “Subiect” postul pe care ti-l doresti.