Echipa Air Liquide VitalAire România

Echipa Air Liquide VitalAire România

Echipa Air Liquide VitalAire Romania
Programul departamentului de Call Center începând de luni, 01.02.2021:

Luni - Vineri, orele 08:15-16:30

Echipa Air Liquide VitalAire România – Angajati pentru o performanta durabila

Echipa Air Liquide VitalAire Romania este astazi formata din:

► Peste 30 de reprezentanti de vanzari prezenti in toate judetele tarii.

► Un Departament de Relatii cu Clientii destinat mentinerii contactului cu dumneavoastra si oferirii de raspunsuri la situatiile cu care va confruntati din punct de vedere al utilizarii produselor sau procesului de decontare sau achizitionare a acestora.

► O echipa de management formata din experti pe piata locala si internationala, cu o viziune globala pentru succes la nivel national.

► O echipa de back-office spontana, proactiva, energica, care gaseste solutii creative la problemele neprevazute.

► Un Departament tehnic si igienizare la cele mai inalte standarde de calitate – rapid si eficient pentru toti clientii nostri.

 

Reprezentanti Air Liquide VitalAire Romania

Serviciul Clienti
Str. Fecioarei, nr. 7,
Sector 2, Bucuresti, Romania
Cod postal: 020103
Tel: 0757.20.20.40
Tel: 0374.690.000
Fax: 0374.690.030
Email: info@vitalaire.ro
Program: Luni-Vineri: 8.00-16.30

Materiale informative

In cazul in care doriti mai multe informatii cu privire la anumite produse si servicii, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: marketing@vitalaire.ro

Va multumim pentru increderea acordata!

Oportunitati

Daca iti doresti sa lucrezi intr-o echipa tanara si dinamica si stii ca esti onest, loial, optimist, proactiv, cu putere si dorinta de munca, vino acum sa faci parte din Air Liquide VitalAire Romania.
Scopul nostru este sa mentinem un mediu de lucru divers si deschis, care este de natura sa ne permita adaptarea optima la schimbarile rapide din Romania.

Pe scurt, 3 MOTIVE pentru a alege VitalAire România:

► 1. Expertiză

Contați pe experiența profesioniștilor și a echipei tehnice VitalAire România.

► 2. Proximitate

VitalAire România crede în proximitate pentru cea mai bună îngrijire.

► 3. Personalizare

Îngrijirea și tratamentul sunt specifice fiecărui pacient.

Ce ne dorim:

Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.
Daca vrei sa lucrezi intr-o atmosfera de lucru dinamica si eficienta in care sa te simti confortabil, Air Liquide VitalAire Romania asteapta cu deosebit interes sa ne contactezi.

Descrierea companiei – pe scurt

Cine suntem:
Fondata in anul 1902 la Paris, Air Liquide este o companie multinationala lider mondial in domeniul sanatatii, gazelor pentru industrie si mediu, prezenta in 78 de tari, cu aproximativ 64.500 de angajati.

Air Liquide VitalAire Romania a fost infiintata in anul 2005 ca reprezentanta a VitalAire Germania, in prezent numarand peste douazeci de filiale zonale.

VitalAire ingrijeste mai mult de 3.000.000 de clienti si pacienti, si este prezent in mai mult de 6.000 de spitale in toata lumea.

Oferim clientilor nostri, la domiciliu produse medicale si servicii de inalta calitate care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii acestora.

Integritatea si transparenta sunt pietrele de temelie ale comportamentului nostru, actiunilor noastre si a serviciilor noastre.

Ce ne dorim:
Daca decizi ca vrei sa faci parte din echipa noastra, trebuie sa stii ca ne dorim de la tine sa fii serios, sa te implici activ in mentinerea si dezvoltarea unor relatii profesionale si etice cu medicii, sa identifici permanent modalitati noi de actiune.

Ne dorim sa crestem impreuna, intr-un mediu activ, aflat mereu in miscare si in cautare de idei noi.

Daca te regasesti in profilul angajatului Air Liquide VitalAire Romania, asteptam cu deosebit interes CV-ul tau.

Trimite-ne CV-ul tau la info@vitalaire.ro specificand in “Subiect” postul pe care ti-l doresti.

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă