Despre Air Liquide VitalAire

Despre Air Liquide VitalAire

Despre Air Liquide VitalAire

Despre Air Liquide VitalAire România. Cine suntem:

Suntem parte a grupului Air Liquide VitalAire, infiintat in 1902, lider mondial in domeniul sanatatii, cu prezenta in peste 78 de tari.

Lider mondial in domeniul gazelor, tehnologiilor si serviciilor pentru industrie si sanatate. Air Liquide este prezent in 78 de tari, cu aproximativ 64.500 de angajati si deserveste peste 3,8 milioane de clienti si pacienti.

Oxigenul, azotul si hidrogenul sunt molecule esentiale mici pentru viata, materie si energie. Incorporeaza teritoriul stiintific al companiei Air Liquide si se afla in centrul activitatilor companiei de la crearea acesteia in 1902.

Obiectivul companiei Air Liquide este de a fi lider in industria de profil, de a oferi performante pe termen lung si de a contribui la durabilitate.

Strategia companiei este orientata catre clienti si vizeaza o crestere profitabila pe termen lung. Ea se bazeaza pe excelenta operationala, investitiile selective, inovarea deschisa si o organizatie de retea implementata de Grup in intreaga lume.

Prin angajamentul si inventivitatea angajatilor sai, Air Liquide valorifica tranzitia de la energie la mediu. Schimbarile in domeniul asistentei medicale si ofera o valoare cat mai mare tuturor partilor interesate.

„Oxigenul creativ” este semnatura pe care o folosim in toate tarile in care operam.

„Creativ” intruchipeaza inventivitatea nesfarsita a echipelor Air Liquide. „Oxigenul” face referire la istoria companiei Air Liquide. Grupul a crescut pe baza oxigenului; o resursa vitala atat pentru industrie, cat si pentru sanatate.

In plus fata de molecula in sine, oxigenul este o sursa de inspiratie pentru echipele noastre de a crea noi evolutii pentru pietele noastre existente si pentru viitoarele afaceri.

Prin urmare, „Oxigenul creativ” se refera la ceea ce facem, in acelasi timp in care incorporeaza inventivitatea si creativitatea. Deoarece toata lumea este familiarizata cu oxigenul, semnatura noastra vorbeste tuturor oamenilor. „Oxigenul creativ” sustine brandul nostru de o suta de ani, oferindu-i un nou impuls.

Despre Air Liquide VitalAire România

Are peste 15 de ani de experiență în furnizarea echipamentelor pentru boli respiratorii, a concentratoarelor de oxigen, a dispozitivelor medicale pentru terapia Sindromului de Apnee în Somn. Pentru Laboratoarele de Somnologie, a ventilatoarelor pentru Ventilatie Non invaziva. Oriunde în România.

Personalul nostru super calificat ofera servicii de inalta calitate tuturor pacientilor din Romania, in confortul casei proprii sau in caminele de ingrijire sau asistenta sociala.

Suntem specializati in produse inovatoare si programe de ingrijire personalizate pentru a ajuta la rezolvarea problemei pacientilor Dumneavoastra care sufera de boli respiratorii.

Noi facem tranzitia de la spital la domiciliu in conditii de siguranta pentru a oferi un sprijin si pentru a mentine independenta tuturor celor care urmeaza terapii cu dispozitivele furnizate de noi.

Oferim pacientilor, in spitale sau la domiciliu, produse medicale si servicii de inalta calitate care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii, peste tot in jurul lumii.

Dacă doriți asistență sau sfaturi legate de produsele și serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.

Telefonul pacientului:
0757.20.20.40

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă