SERVICII OFERITE

SERVICII OFERITE

Servicii oferite

Facem totul mai simplu pentru dvs, pentru ca sunteti clientul nostru

Servicii oferite de VitalAire Romania

Air Liquide VitalAire România face parte din grupul Air Liquide VitalAire, infiintat in 1902. Lider mondial in domeniul sanatatii, cu prezenta in peste 78 de tari.

Oriunde in Romania, oferim pacientilor care se afla acasa, in spitale, centre de batrani sau asistenta sociala, dispozitive medicale si servicii de inalta calitate care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii.

► Noi facem tranzitia de la spital la domiciliu in conditii de siguranta, pentru a va oferi un sprijin si pentru a va ajuta sa va mentineti independenta.

► Ne asiguram de continuitatea actului medical initiat de catre medicul dvs, pentru ca sa obtineti cele mai bune rezultate ale tratamentului.

► Ca pacient, va livram si punem in functiune dispozitivele medicale – in mod gratuit, la domiciliul dvs.

► Pentru ca fiecare dintre noi este diferit, gasim intotdeauna un dispozitiv medical ca solutie personalizata pentru fiecare pacient – branduri de top: Philips, ResMed, Löwenstein Medical Technology GmbH + Co. KG, Invacare, Drive DeVilbiss, CAIRE Medical, Inogen, MIR – Medical International Research, Salter Labs.

Inlocuim gratuit un dispozitiv in caz de defectiune sau revizie tehnica a dispozitivului medical inchiriat.

Va ajutam si va consiliem pentru ca sa utilizati in mod corect dispozitivele medicale prescrise de catre medicul dvs.

Va raspundem la intrebari si va dam toate informatiile necesare prin echipa de reprezentanti de vanzari si prin departamentul nostru de Call Center.

► Puteti fi sigur intotdeauna de ceea ce folositi – avem un Departament tehnic si igienizare la cele mai inalte standarde de calitate – rapid si eficient pentru toti clientii nostri.

Servicii oferite de VitalAire. Reprezentantii VitalAire Romania sunt disponibili in toata tara pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate.

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă