SERVICII OFERITE

SERVICII OFERITE

Servicii oferite

Facem totul mai simplu pentru dvs, pentru ca sunteti clientul nostru

Servicii oferite de VitalAire Romania

Air Liquide VitalAire România face parte din grupul Air Liquide VitalAire, infiintat in 1902. Lider mondial in domeniul sanatatii, cu prezenta in peste 78 de tari.

Oriunde in Romania, oferim pacientilor care se afla acasa, in spitale, centre de batrani sau asistenta sociala, dispozitive medicale si servicii de inalta calitate care contribuie la imbunatatirea calitatii vietii.

► Noi facem tranzitia de la spital la domiciliu in conditii de siguranta, pentru a va oferi un sprijin si pentru a va ajuta sa va mentineti independenta.

► Ne asiguram de continuitatea actului medical initiat de catre medicul dvs, pentru ca sa obtineti cele mai bune rezultate ale tratamentului.

► Ca pacient, va livram si punem in functiune dispozitivele medicale – in mod gratuit, la domiciliul dvs.

► Pentru ca fiecare dintre noi este diferit, gasim intotdeauna un dispozitiv medical ca solutie personalizata pentru fiecare pacient – branduri de top: Philips, ResMed, Löwenstein Medical Technology GmbH + Co. KG, Invacare, Drive DeVilbiss, CAIRE Medical, Inogen, MIR – Medical International Research, Salter Labs.

Inlocuim gratuit un dispozitiv in caz de defectiune sau revizie tehnica a dispozitivului medical inchiriat.

Va ajutam si va consiliem pentru ca sa utilizati in mod corect dispozitivele medicale prescrise de catre medicul dvs.

Va raspundem la intrebari si va dam toate informatiile necesare prin echipa de reprezentanti de vanzari si prin departamentul nostru de Call Center.

► Puteti fi sigur intotdeauna de ceea ce folositi – avem un Departament tehnic si igienizare la cele mai inalte standarde de calitate – rapid si eficient pentru toti clientii nostri.

Servicii oferite de VitalAire. Reprezentantii VitalAire Romania sunt disponibili in toata tara pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate.