SERVICII OFERITE

SERVICII OFERITE

Servicii oferite

„Numai văzând lumea prin ochii pacienților poți începe să înțelegi cum să o faci cu adevărat mai bună”.

Prin asistența medicală bazată pe valoare adăugată (VBHC), o abordare unică centrată pe pacient pentru rezultate mai bune, VitalAire România, parte a Air Liquide Healthcare, se angajează să crească valoarea din domeniul asistenței medicale în beneficiul pacienților, la cele mai bune costuri pentru societate. 

VitalAire România face parte din Grupul Air Liquide, care este prezent în 73 de țări cu aproximativ 67.100 de angajați și deservește peste 3,9 milioane de clienți și pacienți.

Air Liquide este o companie multinațională franceză, fondată în 1902, care furnizează gaze industriale și servicii diferitelor industrii, inclusiv producătorilor de produse medicale, chimice și electronice. Air Liquide este considerat un lider mondial în gaze, tehnologii și servicii pentru industrie și sănătate.

► Desfășurăm activ Campania We See, prin care ne dorim optimizarea parcursului de îngrijire prin poziționarea pacientului în centrul activității, prin implicarea tuturor părților interesate în a menține pacienții acasă și a le îmbunătăți calitatea vieții.

► Ne implicăm în construirea unui sistem de asistență medicală eficient și onest, bazat pe crearea de valoare pentru toți, în fiecare etapă a îngrijirii.

► Prin echipa noastră de specialiști furnizăm expertiză și servicii adecvate în fiecare locație care oferă îngrijire: de la spitale la centre comunicare și până la îngrijirea la domiciliu.

Oferim soluții și servicii pentru îngrijire personalizată

Pentru noi, cei de la VitalAire România, pacienții sunt în centrul a tot ceea ce facem. Îi vedem în primul rând ca oameni, dincolo de afecțiunile de care suferă.

► Pentru că fiecare dintre noi este diferit, oferim servicii și soluții personalizate, găsind întotdeauna un dispozitiv medical pentru fiecare pacient: Philips, ResMed, Löwenstein Medical, Drive DeVilbiss, CAIRE, Chartbiomedical, Inogen, ALMS, Salter Labs.

► Noi, cei de la VitalAire România, vedem importanța calității vieții pentru pacienții cu afecțiuni cronice și avem convingerea că planul de îngrijire trebuie adaptat la stilul lor de viață și nu invers…

► La VitalAire România suntem aproape de pacienții cu boli cronice. Vedem cum vor să fie conștienți și responsabili de tratamentele lor și știm cum să-i ajutăm pentru a obține autonomie, astfel încât să poată petrece mai puțin timp în spital.

Noi, cei de la VitalAire România, vedem persoanele din spatele bolilor. 
Punerea pacienților în centrul sistemului este singura cale de urmat pentru o versiune mai durabilă și mai valoroasă a asistenței medicale. Ne angajăm să îmbunătățim rezultatele care contează pentru pacienți cu costuri optime pentru sistemul de sănătate.

Reprezentanții VitalAire România sunt disponibili în toată tara pentru a oferi o arie cât mai mare de expertiză și colaborare.  Îi ajutăm pe pacienți să fie mai independenți, oferim mai mult decât informații, prin serviciile noastre ne dorim să creștem nivelul de auto-îngrijire.

Suntem convinși că o abordare a asistenței medicale bazată pe valoare adăugată poate îmbunătăți calitatea vieții.

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă