Serviciile terapiei cu oxigen la domiciliu

Serviciile terapiei cu oxigen la domiciliu

► Daca medicul Dvs v-a prescris terapie cu oxigen la domiciliu, echipa noastra de specialisti va veni la dvs. acasa GRATUIT pentru a va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie in terapia cu oxigen la domiciliu

Serviciile terapiei cu oxigen la domiciliu. Va LIVRAM GRATUIT concentratorul de oxigen. Oriunde vă aflați: acasă, cămin de asistență sau centru de îngrijire.

Va instruim in conditii de siguranta si putem regla dispozitivul sa lucreze la capacitate optima, conform recomandarii medicale.
​Ca experti in terapia cu oxigen, oferim gamă completă de dispozitive medicale și accesoriile necesare terapiei. Astfel încât soluțiile noastre sunt simplu si usor de folosit. Veti sesiza beneficiile oxigenoterapiei atunci cand veti respira mai usor si vă veti imbunatati viata de zi cu zi.

Livrare gratuita la domiciliu dumneavoastra

Putem livra concentratorul de oxigen pentru dvs. oriunde in România.

  • Avem o echipa de peste 30 de reprezentanti de vanzari prezenti in toate judetele tarii. Dați click pe link-ul alăturat și găsiți reprezentantul VitalAire România din zona Dvs și datele de contact: Echipa Sales VitalAire Romania august 2021
  • Puteți să ne apelați prin intermediul departamentului nostru de Call Center cu o linie telefonica dedicata pacientilor: 0757202040
  • Sau ne puteți adresa o întrebare sau nelămurire în scris accesând pagina noastră de Întrebari și răspunsuri. Găsiți deja răspunsuri la cele mai frecvente întrebări care ni s-au trimis până acum. Sau introduceți numele Dvs, adresa de email și întrebarea dorită în câmpurile din josul paginii respective.
Air Liquide VitalAire Romania va poate instala concentratorul de oxigen si va poate instrui atat pe dvs cat si pe familia dvs, in conditii de siguranta si in confortul casei dvs.

Servicii de intretinere concentrator de oxigen

Vă puteți baza pe experiența și pregătirea continuă a departamentului tehnic pentru a vă menține echipamentul în condiții de siguranță atât operațional cât și funcțional. Astfel, acesta va fi întotdeauna disponibil atunci cand veți avea nevoie de el.​

Inchiriere concentrator de oxigen

Va consiliem cum sa obtineti Decizia de decontare pentru “APARAT PENTRU ADMINISTRARE CONTINUA CU OXIGEN” de la Casa de Asigurari de Sanatate de care apartineti. Medicul Dvs este cel care vă poate elibera Anexa 39D pentru a obține închirierea concentratorului de oxigen prin Decizia de la C.A.S. 

Sau

Inchiriati in regim privat – cu plata lunara la PayPoint / PayZone – cu codul de bare de pe factura sau plata prin transfer bancar in contul: RO02 BRDE 445S V029 2951 4450 – BRD AVIATIEI

Oferim optiuni de inchiriere sau achizitie accesibile pentru o gama larga de echipamente medicale pentru oxigenoterapie pentru confortul si siguranța dvs.

Să nu uităm că orice tratament este bine să-l facem în condiții de siguranță și confort.

Informațiile din prezentul articol „Serviciile terapiei cu oxigen la domiciliu” sunt cu caracter pur informativ. Nu se dorește a fi exhaustiv și nu înlocuiește o consultație sau un diagnostic medical. Dacă aveți semne sau simptome care necesită o opinie medicală, vă recomandăm să mergeți la medic.

Calculator IMC

Indicele de masa corporala sau IMC este indicatorul oficial de calculare a greutatii corporale ideale, pentru o inaltime data. Indicele de masa corporala ajuta la stabilirea grupei de greutate in care se incadreaza o persoana, adica gradul de obezitate.

Indicele de masa corporala mai poate fi folosit pentru calcularea numarului de kilograme pe care o persoana trebuie sa le piarda sau sa le castige, pentru a ajunge la greutatea ideala conform inaltimii.

Greutatea în kg*
Înălțimea în cm*
Alege-ți genul*
Indicele este: 
Subponderal
Masa corporală este prea mică. Contactează-ți medicul pentru o consultație și pentru recomandări de analize și/sau modificarea dietei.
Masă corporală normală
Masa corporală este normală. Ține o dietă bogată în fructe și legume, alături de un program zilnic mișcare pentru a menține o formă bună.
Supraponderal
Masa corporală este prea mare. Fă-ți o consultație medicală sau revizuiește-ți stilul de viață
Obezitate (gradul I)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 1. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate (gradul II)
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate de grad 2. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Obezitate morbidă
Masa corporală este prea mare, iar indicatorul indică obezitate morbidă. Contactează-ți medicul, care va recomanda modificarea dietei și sport în fiecare zi. Este posibilă introducerea unui tratament farmaceutic. Dacă vei lua măsuri din timp, eviți complicațiile aduse de obezitate și-ți păstrezi sănătatea pentru mai mult timp.
Valorile IMC se raporteaza astfel:

18,49 sau mai putin – Subponderal

intre 18,50 si 24,99 – Greutate normala

intre 25,00 si 29,99 – Supraponderal

intre 30,00 si 34,99 – Obezitate (gradul I)

intre 35,00 si 39,99 – Obezitate (gradul II)

40,00 sau mai mult – Obezitate morbidă