CAMPANIA „POVEȘTI DIN LUMEA CELOR RARI”

CAMPANIA „POVEȘTI DIN LUMEA CELOR RARI”

MEDIA10 CAMPANIE

⚕️Media10 anunță lansarea campaniei de informare și conștientizare pentru bolile neuromusculare: Povești din lumea celor rari.

Bolile neuromusculare sunt considerate boli rare, cu toate acestea, tot mai multe persoane sunt afectate. În România, peste 30.000 de copii și tineri suferă de Distrofie Musculară Duchenne, cea mai întâlnită maladie neuromusculară incurabilă.

🔴Proiectul Media10 este susținut de oameni care înțeleg importanța abordării acestui subiect și doresc să contribuie la îmbunătățirea vieții pacienților cu boli neuromusculare:
▪️Asociația Parent Project Romania;
▪️Compania TopGel.Ro;
▪️Liderul pe piața servicilor medicale respiratorii și a dispozitivelor medicale la domiciliu: VitalAire Romania, care sprijină pacienții și familiile lor.

🔴Toți pacienții care suferă de boli neuromusculare și familiile lor au nevoie de susținere, înțelegere, servicii medicale și sociale adaptate nevoilor.

 

🔘Noi ne dorim să le facem cunoscute poveștile, nevoile și să luptăm pentru drepturile lor.
Campania care se va derula pe parcursul a patru luni va consta în materiale jurnalistice de informare și conștientizare și ne dorim să vă avem alături pentru popularizarea lor, numai în acest fel putem să schimbăm lucrurile în bine.

Leave a reply