Stimate utilizator al unui dispozitiv ResMed

Stimate utilizator al unui dispozitiv ResMed

Producatorul de dispozitive medicale ResMed, a anuntat o actualizare in ceea ce priveste garantia dispozitivului

Aceasta garantie poate fi afectata daca alegeti sa utilizati un dispozitiv cu ozon impreuna cu dispozitivul Dvs ResMed sau masca Dvs ResMed. Va rugam sa consultati detaliile acestei informari in randurile de mai jos.

Ghidurile/instructiunile de utilizare ResMed sfatuiesc pacientii cu privire la modalitatea recomandata de igienizare/curatare periodica a dispozitivelor, componentelor si mastilor ResMed.

Unii pacienti aleg alte metode de a curata/dezinfecta echipamentele ce le utilizeaza.

O data cu utilizarea tot mai frecventa a dispozitivelor de curatare cu ozon, ResMed a constatat ca folosirea prelungita si repetata a acestor aparate de curatare poate cauza in cele din urma daune interne dispozitivelor medicale Resmed.

Actualizarea garantiei:

Pentru produsele ResMed comercializate incepand cu data de 01 februarie 2020, garantia limitata ResMed va exclude daunele produselor ResMed cauzate de utilizarea dispozitivelor cu ozon pentru curatare/dezinfectare.

ResMed nu ia o poziție cu privire la utilizarea unui dispozitiv cu ozon.

Decizia respectivă depinde de Dvs, ca pacient/utilizator, de a pune in balanta confortul utilizării unui dispozitiv de ozon, în raport cu probabilitatea de deteriorare potențială a echipamentului Dvs ResMed.

ResMed va reaminteste de instrucțiunile de curățare din ghidurile sale de utilizare.

Va rugam consultați ghidul utilizatorului pentru aceste instrucțiuni.

Această informare nu necesită nicio acțiune din partea Dvs.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați producătorul dispozitivului de ozon pe care îl utilizați în prezent sau pentru sfaturi medicale contactați medicul.

Cu stima,
Echipa VitalAire Romania