Produse – concentratoare de oxigen

Produse – concentratoare de oxigen

Oxigenoterapia prelungește durata de viață a celor care suferă afectiuni cronice. Le amelioreaza simptomele si le usureaza viata de zi cu zi.
Medicii specialisti sunt singurii care pot face recomandarea pentru oxigenoterapie la domiciliu.
Chiar dacă tratamentul este efectuat acasa, medicul ar trebui să reglementeze cantitatea si concentratia de oxigen administrata, deoarece calculul se face individual, in funcție de conditiile fiecarui pacient.

Air Liquide VitalAire Romania ofera concentratoare de oxigen stationare si portabile pentru terapia cu oxigen.

Gama noastra de produse ofera utilizatorilor imbunatatirea calitatii vietii impreuna cu libertatea si flexibilitatea pe care si-o doresc.

Ce este de fapt un concentrator de oxigen?

Concentratoarele de oxigen sunt dispozitive care filtrează aerul pentru a inspira doar oxigenul.

Indiferent de sistemul pe care îl utilizați, oxigenul este livrat în mod obișnuit la nas, prin tuburi moi din plastic (canule).
In oxigenoterapie foarte importanta este folosirea bolului umidificator. Acesta ofera confort terapiei cu oxigen prin umidificarea oxigenului primit. Terapia cu oxigen va fi astfel realizata cu o hidratare imbunatatita a mucoasei nazale, evitându-se astfel uscarea nasului.

Concentratoarele de oxigen stationare

Ofera beneficiile necesare sigurantei si confortului zilnic, acasa, pentru aceasta terapie:

  • Design compact care ocupa spatiu mic in locuinta
  • Se transporta usor​
  • Consum redus de energie
  • Recipient de umidificare (bolul umidificator) pentru o protejare suplimentara a cailor respiratorii
Concentratoare de oxigen portabile

Concentratoarele de oxigen portabile sunt mult mai usoare si discrete – ideale atunci cand aveti un stil de viata activ si cand doriti sa va bucurati de miscare. Când doriți să ieșiți din casă. Pentru o perioadă de timp mai mică sau mai mare.

Interesați-vă din timp de posibilitatea achiziționării unui concentrator portabil. Luați în calcul că este o investiție pentru sănătatea Dvs, pentru confortul și ușurința în deplasare.

Un concentartor portabil este mic si ușor de transportat. Îl veți putea folosi oricând doriți să vă deplasați la cumpărături, la piață, în parc, la plimbare, la un control medical, în vizite, în vacanță etc.

Accesorii

Oferim toate accesoriile de care aveti nevoie: