Serviciile terapiei cu oxigen

Serviciile terapiei cu oxigen

Echipa noastră profesionista, special instruita poate veni la Dvs. acasă GRATUIT pentru a vă oferi tot sprijinul de care aveți nevoie in terapia cu oxigen.

Vă putem LIVRA GRATUIT concentratorul de oxigen, vă putem instrui în condiții de siguranță și putem regla dispozitivul sa lucreze la capacitate maxima, conform recomandarii medicale.

Ca expert în terapia cu oxigen, soluțiile noastre sunt ușor de folosit, astfel încât să puteți respira mai ușor și să vă îmbunătățiți viața de zi cu zi.

Livrare gratuita la domiciliu dumneavoastra

Putem livra concentratorul de oxigen pentru Dvs. oriunde în Romania, cu o continuitate garantată a ofertei și cu o linie telefonica dedicata pacientilor.

Crearea și educația

Air Liquide VitalAire Romania vă poate instala concentratorul de oxigen și vă poate instrui atat pe Dvs. cat și pe familia dvs., în condiții de siguranță si în confortul casei dumneavoastră.

Servicii de intretinere

Vă puteți baza pe experienta noastră pentru a vă menține echipamentul in conditii de siguranta atat operational cat si functional, astfel încât acesta să fie întotdeauna disponibil atunci când aveți nevoie de el.​

Inchiriere concentrator de oxigen – GRATUIT PRIN C.A.S

Oferim opțiuni de închiriere accesibile pentru o gamă largă de echipamente pentru confortul Dvs.

Leave a reply